Nieuws voor bedrijven

Home > Voor Bedrijven > Nieuws voor bedrijven

Nieuws voor bedrijven

 • Resultaten haalbaarheidsonderzoek bedrijventerrein

  Het college van burgemeester en wethouders heeft - in opdracht van de gemeenteraad - onderzocht wat de mogelijkheden zijn om bestaande bedrijventerreinen uit te breiden of nieuw bedrijventerrein te ontwikkelen. In een haalbaarheidsonderzoek uit 2019 was Mierbeek-Noord aangedragen als ontwikkellocatie maar kon het nog niet rekenen op voldoende draagvlak vanuit de gemeenteraad.

 • 155 Help een bedrijf

  De gemeente Hilvarenbeek heeft recentelijk besloten om het samenwerkingsverband met het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) gericht op het noodloket voor lokale ondernemers te verlengen. Met het initiatief ‘155-Help-een-bedrijf’ kunnen ondernemers in het werkgebied van de gemeente Hilvarenbeek die het moeilijk hebben kosteloos terecht bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning.

 • Aanmelden nieuwsbrief Ondernemersnieuws

  De afgelopen jaren hebben wij, ondernemers en gemeente Hilvarenbeek, hard gewerkt aan het versterken van het ondernemersklimaat. We hebben een Economisch Actieplan en er is een accountmanager bedrijven aan het werk bij de gemeente. En sinds kort kunt u ook terecht bij het Ondernemersloket op Vrijthof 11.

 • Stel uw vraag aan de Accountmanager bedrijven

  Soms is het als ondernemer lastig om binnen de gemeente de juiste persoon te vinden. Daarom heeft de gemeente Hilvarenbeek een accountmanager bedrijven. Jeske van Dommelen is als accountmanager bedrijven het eerste aanspreekpunt voor bedrijven in Hilvarenbeek.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Volg ons op social media